Bízz magadban!

Amíg az embernek az alacsony önértékelése, a korlátozó hiedelmei, és negatív programjai miatt nincs elegendő önbizalma, addig folyamatosan kívül keresi a megoldásokat, a csodatévő eszközöket, embereket.

Mivel minden energiából áll, így bármihez is kapcsolódunk, annak az energiájához is kapcsolódunk, és többé-kevésbé átvesszük azt. 

Manapság nagyon divatosak a különböző gyógyító technikák, beavatások, kézrátételes gyógyítás stb, ami után átmenetileg jobban érezhetjük magunkat, de azután vagy függővé válunk ezektől, vagy olyan energiákat is magunkhoz veszünk, amit nem kellene. Ez különösen a beavatásokra igaz.

Aztán várjuk, hogy változások történjenek az életünkben, de érdemi változás, ami a javunkat szolgálja mégsem igazán történik. Ekkor megyünk a következő “csodatévőhöz”, aki ismét mond valami olyat, amivel már ismét kiadtuk a bizalmunkat másnak.

A saját belső gyógyításunk, a saját tapasztalataink, és felismeréseink nélkül nincs senki, aki meg tudna gyógyítani, mert csakis TE MAGAD VAGY KÉPES MEGGYÓGYÍTANI ÖNMAGADAT!

A segítők csak ezekhez a felismerésekhez tudnak hozzásegíteni, de anélkül, hogy beavatkoznának az energiarendszeredbe.

Nem lehet siettetni, és elkerülni azokat a tapasztalásokat, amikért itt vagyunk, amiket lélekszinten bevállaltunk. Amit tenni tudunk önmagunkért, hogy folyamatosan kapcsolódunk a szívünkhöz, és hallgatunk azokra a belső sugallatokra, amit üzen nekünk, amit tanít nekünk, mert ezek a sugallatok mutatják nekünk a kivezető utat, a megoldást. Tetszik az a megközelítés, hogy minden nehézségben ott van már a megoldás is, csak sokszor nem vesszük észre a fától az erdőt. 

Ehhez az új szemlélethez kell a szívünkhöz kapcsolódni, mert ott tud megjelenni az új, míg az elmében csak a régi programok pörögnek. 

Minél jobban kialakul ez a kapcsolat, annál kevésbé válsz függővé külső dolgoktól, emberektől.

Természetesen lehet segítséget kérni másoktól, de számomra most leginkább azt jelenti a segítés, hogy nem más mondja meg, hogy mit kell tenned, hanem abban segít, hogy a saját felismeréseid megszülessenek, hogy másképp láss önmagadra, másképp gondolkodj magadról, és hogy Te magad tudd megtenni önállóan a lépéseket.

A mai időkben különösen fontos, hogy magasan tartsd az energiaszintedet, töltődj a természetből, mindabból, amit szeretsz csinálni, és olyan emberekkel vedd körbe magadat, akikkel szívesen vagy együtt.

ÖNMAGAD SZERETETE A LEGFONTOSABB!

Ebben a szeretetben tud gyógyulni a tested, a lelked, és így erősödsz meg, így erősödik meg az önbizalmad.