Life coaching

Gyors és eredményes eszköz, amit sikeresen lehet használni a mindennapi életben annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk


“Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni abban, hogy rátaláljon önmagán belül.”
(Galileo Galilei)

A fenti idézet jól megfogalmazza a coaching lényegét, hogy mindenkiben ott van a tudás, a válasz a kérdéseire és a coaching abban tud segíteni, hogy Te magad találd meg a számodra legjobb választ, a számodra legjobb megoldást.

Hogyan tud segíteni a coaching?

A személyes, vagy skype beszélgetések során kérdésekkel, és technikákkal segítek,

 •  más perspektívákból látni a megoldandó feladatot, helyzetet,
 •  tudatosítani a helyzettel kapcsolatos lehetőségeket, nehézségeket, a saját erősségeket és gyengeségeket,
 •  fejleszteni az önismeretet, önreflexiós képességet,
 •  kihozni önmagadból a legjobbat egy biztonságos, támogató környezetben.

Milyen területeken tud segíteni?

 • Hogyan tovább, merre tovább? Amikor elakadtunk valamely életterületünkön, nem találjuk a célunkat, mi az, ami igazán lelkesít minket. Változások hatására, vagy belső indíttatásra szükségessé válhat céljaink újrafogalmazása, motivációnk megtalálása.
 • Párkapcsolati nehézségek, szülő-kamasz kapcsolati nehézségek esetén.
 • Stresszkezelés, konfliktuskezelés. Hogyan tudjuk érdekeinket hatékonyan és erőszakmentesen érvényesíteni.
 • Pályaválasztás, pályamódosítás.
 • Kreativitás, kezdeményezőkészség fejlesztése.
 • Önismeret, önfejlesztés.
 • Életmódváltás.
 • Egyensúlyteremtés a különböző életterületeink között. A munka, társas kapcsolatok és az „Énidő” megfelelő egyensúlyának megtalálása. Hatékony időgazdálkodás.

Miért éppen coaching?

 • A coaching egy gyors és eredményes eszköz, amit sikeresen lehet használni a mindennapi életben annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk.
 • Célorientált és megoldásközpontú. Alapvetően a jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrál. A helyzetfeltáró beszélgetés után közös erővel keressük meg az ügyfél számára legjobb megoldást.
 • A saját válaszok megtalálása a cél és mivel ezek az ügyfélben születnek meg, ezért a motiváció és az elköteleződés is erősebb, mint más esetben.
 • Egy-egy probléma megoldása során is olyan képességeket fejleszthet az ügyfél, mely által az életének más területein is pozitív változások indulhatnak el.

Fontos, hogy a coaching egy beszélgetéssorozat, és nem terápia!

Önismeret, coaching témában ajánlom figyelmedbe az Inspirációk alatt található írásaimat.

A coaching eszköztárába ad betekintést a 10 napos önismereti minitréningem, melyet itt tudsz elérni:

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni a coaching jótékony hatásait, úgy szeretettel várlak a személyes, vagy az online coaching beszélgetéseken!
Egyéni ülés időtartama 60-70 perc, díja személyes beszélgetésnél 17.000 Ft, online konzultációnál 15.000,-Ft.

Nézd meg csomagajánlataimat:

5+1 coaching csomag
5+1 Coaching csomag

102.000 Ft helyett 85.000 Ft személyes konzultációnál, online konzultációnál 90.000 Ft helyett 75.000 Ft

Részletek

5+1 Coaching” csomag, mely az 5 alkalmon felül egy 60 perces ajándék coachingot is tartalmaz.
A coaching több beszélgetésből álló sorozatban a legeredményesebb, melynek során a megismerési, megoldási folyamat jobban el tud mélyülni, erőteljesebb változás tud bekövetkezni. Ez a csomag az ajándék coachinggal ezt a folyamatot támogatja.

magabiztos nő coaching csomag
“Magabiztos Nő” coaching csomag

110.000 Ft helyett 90.000 Ft

Részletek

“Magabiztos Nő” – női coaching csomag, mely tartalmazza a Női erő ébredése című 4 hetes online önismereti kurzust, 4×60 perc személyes, vagy online coachingot, és ajándékként a Női lélek meditációs albumot.
Ez a csomag többféle támogatást nyújt ahhoz, hogy magabiztos, kiegyensúlyozott Nővé váljunk. A kurzus egyénileg végezhető gyakorlatokkal segít tudatosítani a megoldandó feladatokat, a szükséges nézőpontváltásokat, míg a meditációk a lelki oldásokban segítenek. Ezzel párhuzamosan a személyes konzultációk biztosítanak lehetőséget az egyéni problémák, konkrét megoldási javaslatok átbeszélésére. A csomag összetételénél fogva sokkal hatékonyabb fejlődést tesz lehetővé, mintha csak az egyes részeit alkalmaznánk külön-külön.

Speciális coaching nőknek
Speciális coaching nőknek

17.000 Ft / alkalom (60-70 perc) személyesen, 15.000 Ft / alkalom online

Részletek

Speciális női coaching esetén az alábbi témakörökből választhatsz:
1. Önbizalomerősítő, önértékelést javító coaching folyamat, melynek fókuszában önmagunk elfogadása, szeretete áll.
2. Párkapcsolatra felkészítő coaching, mely segít feldolgozni a magány, a társfüggőség, az alárendelődés negatív érzéseit, hogy stabilan, önállóan, és önmagunkat felvállalva érkezzünk meg egy számunkra kielégítő kapcsolatba, vagy a meglevő kapcsolatunkat tudjuk egy magasabb szintre emelni ezáltal.
3. Életfeladat, hivatás megtalálását segítő coaching, melynek segítségével elengedjük a megfelelésből, félelemből választott munkát, helyzetet ahhoz, hogy rátaláljunk arra, mi az, ami kiteljesít minket, amit a kihívások ellenére is szívből tudunk csinálni.
A női coaching díja megegyezik az egyéni ülés díjával, illetve az “5+1 coaching” csomagot is igénybe lehet venni rá.

Séta coaching
Sétacoaching / Túracoaching

12.000 Ft / alkalom (75 perc)/ 15.000 Ft / alkalom (120 perc)

Részletek

Új lehetőség az egyéni Sétacoaching/Túracoaching!
A természetben együtt sétálunk, miközben átbeszéljük azokat a problémákat, elakadásokat, amelyek bármely életterületeden felmerültek. Miért tudom jó szívvel ajánlani ezt a lehetőséget?
Talán már Te is tapasztaltad, hogy amikor tele van a fejed problémákkal, akkor sokszor nehéz tisztán látni, hogy mi is lenne a legjobb megoldás. Ilyenkor már az is jó hatású, ha kimegyünk a levegőre, kicsit eltávolódunk az adott helyzettől, és szinte érezzük, hogy kitisztul a fejünk. A mozgás, a friss levegő, a napfény hatására pedig örömhormonok szabadulnak fel a szervezetünkben, ami szintén segíti, hogy megváltozzon a hozzáállásunk, a nézőpontunk egy nehéz helyzettel kapcsolatban.
Hasonlóan a belső térben folytatott beszélgetéshez, itt is a coaching eszközeivel kívánok segítséget nyújtani.

Résztvevők visszajelzései a sétacoachingról / túracoachingról:
“Nagyon értékes és tanulságos volt a sétálós beszélgetés. Olyan felismeréseket és útmutatókat kaptam, melyek úgy érzem, valóban segítenek a hétköznapokban! Köszönöm a türelmedet, figyelmedet, és a rámhangolódásodat. Az ilyen segítség nagyon komoly és hasznos tud lenni az életben. Hálásan köszönöm még egyszer! ” (Dr. Tóth Alexandra)

“Örülök hogy volt alkalmam részt venni a Szilvi által szervezett túracoachingon! Kellemes beszélgetéssel indult a túra, majd ahogy haladtunk egyre beljebb az erdőben, elcsendesedtünk, aztán kicsit lelassulva különböző gyakorlatokon keresztül figyeltünk a légzésünkre, a lépéseinkre, ahogy a talpunk érintkezik a talajjal, majd az illatokra, az erdő hangjaira. Próbáltunk eggyé válni a természettel, átvenni annak energiáit. Ebben a fák ölelése is segített. A túra végén megbeszéltük, mit éreztünk, tapasztaltunk, és hogy ezek jótékony hatásait miként tudnánk hasznosítani a mindennapi életünkben. Nagyon jól éreztem magam, köszönöm Szilvi!” (N. János)

Amennyiben szívesen sétálsz kint a természetben és szeretnél egy bizalmas beszélgetés által közelebb kerülni önmagadhoz, a saját válaszaidhoz, akkor szeretettel várom a megkeresésedet!

Hosszabb sétára (4-5 óra) is lehetőség van a kiscsoportos túracoaching keretén belül, melyet havonta 1 alkalommal indítunk igény szerint a Balaton-felvidéken. Erről további részlet a Belső-ösvényeken – Túracoaching Facebook oldalon található itt: https://www.facebook.com/tanccoachning.hu


Mit jelent számunkra a Női erő? És hogyan tudjuk megélni azt nap mint nap? Hogyan tudunk egyensúlyt találni a női szerepeink között?

Ezekről, és más hasonló kérdésekről beszélgettünk a Női erő ébredése című online önismereti kurzus kapcsán.
A kurzusról további információt itt találsz:

A teljes beszélgetést itt találod!

Ingyenes személyes vagy telefonos konzultációs lehetőség (15-20 perc) a coachingról!

  Ha kérdésed van, írj nyugodtan, vagy jelentkezz az első coaching ülésre!


  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod.
  Adatvédelem és ÁSZF

  Női erő ébredése – 4 hetes online önismereti kurzus

  A Női erő ébredése önismereti kurzus abban kíván segíteni, hogy felismerd, és megtapasztald valódi erődet, és ezáltal egy boldog, kiegyensúlyozott életet tudj élni.

  Ajándékozd meg magad a belső erődre ébredéssel, és kezdd az új évet az igaz vágyaid szerint!

  Női erő ébredése - kurzus

  Iratkozz fel hírlevelemre, ha szeretnél önismerettel kapcsolatos írásaimról, programjaimról értesülni!

  Feliratkozásoddal elfogadod, hogy levelet küldjek részedre, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.