Life coaching

Gyors és eredményes eszköz, amit sikeresen lehet használni a mindennapi életben annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk


“Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni abban, hogy rátaláljon önmagán belül.”
(Galileo Galilei)

A fenti idézet jól megfogalmazza a coaching lényegét, hogy mindenkiben ott van a tudás, a válasz a kérdéseire és a coaching abban tud segíteni, hogy Te magad találd meg a számodra legjobb választ, a számodra legjobb megoldást.

Hogyan tud segíteni a coaching?

A személyes, vagy skype beszélgetések során kérdésekkel, és technikákkal segítek,

 •  más perspektívákból látni a megoldandó feladatot, helyzetet,
 •  tudatosítani a helyzettel kapcsolatos lehetőségeket, nehézségeket, a saját erősségeket és gyengeségeket,
 •  fejleszteni az önismeretet, önreflexiós képességet,
 •  kihozni önmagadból a legjobbat egy biztonságos, támogató környezetben.

Milyen területeken tud segíteni?

 • Hogyan tovább, merre tovább? Amikor elakadtunk valamely életterületünkön, nem találjuk a célunkat, mi az, ami igazán lelkesít minket. Változások hatására, vagy belső indíttatásra szükségessé válhat céljaink újrafogalmazása, motivációnk megtalálása.
 • Párkapcsolati nehézségek, szülő-kamasz kapcsolati nehézségek esetén.
 • Stresszkezelés, konfliktuskezelés. Hogyan tudjuk érdekeinket hatékonyan és erőszakmentesen érvényesíteni.
 • Pályaválasztás, pályamódosítás.
 • Kreativitás, kezdeményezőkészség fejlesztése.
 • Önismeret, önfejlesztés.
 • Életmódváltás.
 • Egyensúlyteremtés a különböző életterületeink között. A munka, társas kapcsolatok és az „Énidő” megfelelő egyensúlyának megtalálása. Hatékony időgazdálkodás.

Miért éppen coaching?

 • A coaching egy gyors és eredményes eszköz, amit sikeresen lehet használni a mindennapi életben annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk.
 • Célorientált és megoldásközpontú. Alapvetően a jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrál. A helyzetfeltáró beszélgetés után közös erővel keressük meg az ügyfél számára legjobb megoldást.
 • A saját válaszok megtalálása a cél és mivel ezek az ügyfélben születnek meg, ezért a motiváció és az elköteleződés is erősebb, mint más esetben.
 • Egy-egy probléma megoldása során is olyan képességeket fejleszthet az ügyfél, mely által az életének más területein is pozitív változások indulhatnak el.

Fontos, hogy a coaching egy beszélgetéssorozat, és nem terápia

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni a coaching jótékony hatásait, úgy szeretettel várlak a személyes, vagy az online coaching beszélgetéseken!

Személyes konzultáció esetén 60 perc díja 15.000,-Ft

Online kozultáció esetén 60 perc díja 12.000,-Ft

Nézd meg csomagajánlataimat:

5+1 coaching csomag
5+1 Coaching csomag

90.000 Ft helyett 75.000 Ft személyes konzultációval, online konzultációval 60.000 Ft

Részletek

5+1 Coaching” csomag, mely az 5 alkalmon felül (alkalmanként 60 perc) egy 60 perces ajándék coachingot is tartalmaz.
A coaching több beszélgetésből álló sorozatban a legeredményesebb, melynek során a megismerési, megoldási folyamat jobban el tud mélyülni, erőteljesebb változás tud bekövetkezni. Ez a csomag az ajándék coachinggal ezt a folyamatot támogatja.

magabiztos nő coaching csomag
“Magabiztos Nő” coaching csomag

46.000 Ft helyett 39.000 Ft

Részletek

“Magabiztos Nő” – női coaching csomag, mely tartalmazza a Női erő ébredése című 4 hetes online önismereti kurzust, 2×60 perc online coachingot, és ajándékként a Női lélek meditációs albumot.
Ez a csomag többféle támogatást nyújt ahhoz, hogy magabiztos, kiegyensúlyozott Nővé váljunk. A kurzus egyénileg végezhető gyakorlatokkal segít tudatosítani a megoldandó feladatokat, a szükséges nézőpontváltásokat, míg a meditációk a lelki oldásokban segítenek. Ezzel párhuzamosan a személyes konzultációk biztosítanak lehetőséget az egyéni problémák, konkrét megoldási javaslatok átbeszélésére. A csomag összetételénél fogva sokkal hatékonyabb fejlődést tesz lehetővé, mintha csak az egyes részeit alkalmaznánk külön-külön.

Női erő ébredése
Nőknek szóló online önismereti kurzus

15.000 Ft

Részletek

Vélemények a kurzusról:

“Lépésről lépésre, fejezetről fejezetre bontottam ki magamban azokat a kulcsokat, amik segítenek a nehéz helyzetekben. Segített feldolgozni kérdéseket, megismerni önmagam azon belső zugát, ami talán mindig is haragban állt igazi lényemmel, és segített ezt a haragot önmagam szeretetére fordítani. Ez a kurzus nekem sorsfordító volt, és egyben egy igazi mentőöv is. Hálás köszönet érte!” (Márvány Gabriella)

“A kurzus  segített helyre tenni a lelkemben olyan dolgokat, amitől jobban érzem magam, és válaszokat kaptam olyan kérdésekre, amitől megerősödve élhetem a hétköznapjaim, minden napot úgy megélve, hogy ne felejtsem el milyen jó nőként élni a világot!”  (Bimbó Kata)

“A kurzus felépítése, az egymásra épülő témák, a konkrét feladatok, a meditációk óriási, szemléletformáló segítséget jelentenek.  Jóleső, igaz, és gyógyító erejű szavak, amikre mindannyian vágyunk.A női önképünk, önbecsülésünk nagyon törékeny, de ez a kurzus segít, hogy észrevegyük, hogy belül magunkban ott egy törhetetlen, örök rész, és segít, hogy ezt elő is tudjuk hozni magunkból.” (Dr. Tóth Alexandra)

A kurzusról további információt itt találsz:

https://tanc-coaching.hu/landingoldal/noi-ero-ebredese/

Séta coaching
Sétacoaching / Túracoaching

12.000 Ft / alkalom (60 perc)/ 15.000 Ft / alkalom (90 perc)

Részletek

Új lehetőség az egyéni Sétacoaching/Túracoaching!
A természetben együtt sétálunk, miközben átbeszéljük azokat a problémákat, elakadásokat, amelyek bármely életterületeden felmerültek. Miért tudom jó szívvel ajánlani ezt a lehetőséget?
Talán már Te is tapasztaltad, hogy amikor tele van a fejed problémákkal, akkor sokszor nehéz tisztán látni, hogy mi is lenne a legjobb megoldás. Ilyenkor már az is jó hatású, ha kimegyünk a levegőre, kicsit eltávolódunk az adott helyzettől, és szinte érezzük, hogy kitisztul a fejünk. A mozgás, a friss levegő, a napfény hatására pedig örömhormonok szabadulnak fel a szervezetünkben, ami szintén segíti, hogy megváltozzon a hozzáállásunk, a nézőpontunk egy nehéz helyzettel kapcsolatban.
Hasonlóan a belső térben folytatott beszélgetéshez, itt is a coaching eszközeivel kívánok segítséget nyújtani.

Résztvevők visszajelzései a sétacoachingról / túracoachingról:
“Nagyon értékes és tanulságos volt a sétálós beszélgetés. Olyan felismeréseket és útmutatókat kaptam, melyek úgy érzem, valóban segítenek a hétköznapokban! Köszönöm a türelmedet, figyelmedet, és a rámhangolódásodat. Az ilyen segítség nagyon komoly és hasznos tud lenni az életben. Hálásan köszönöm még egyszer! ” (Dr. Tóth Alexandra)

“Örülök hogy volt alkalmam részt venni a Szilvi által szervezett túracoachingon! Kellemes beszélgetéssel indult a túra, majd ahogy haladtunk egyre beljebb az erdőben, elcsendesedtünk, aztán kicsit lelassulva különböző gyakorlatokon keresztül figyeltünk a légzésünkre, a lépéseinkre, ahogy a talpunk érintkezik a talajjal, majd az illatokra, az erdő hangjaira. Próbáltunk eggyé válni a természettel, átvenni annak energiáit. Ebben a fák ölelése is segített. A túra végén megbeszéltük, mit éreztünk, tapasztaltunk, és hogy ezek jótékony hatásait miként tudnánk hasznosítani a mindennapi életünkben. Nagyon jól éreztem magam, köszönöm Szilvi!” (N. János)

Amennyiben szívesen sétálsz kint a természetben és szeretnél egy bizalmas beszélgetés által közelebb kerülni önmagadhoz, a saját válaszaidhoz, akkor szeretettel várom a megkeresésedet!

Ingyenes személyes vagy telefonos konzultációs lehetőség (15-20 perc) a coachingról!

  Ha kérdésed van, írj nyugodtan, vagy jelentkezz az első coaching ülésre!


  2022. 09.01-től CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI, adószám nélküli számlát tudok kiállítani, a jelentkezéssel ezt elfogadod.

  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod.
  Adatvédelem és ÁSZF


  Női erő ébredése – 4 hetes online önismereti kurzus

  A Női erő ébredése önismereti kurzus abban kíván segíteni, hogy felismerd, és megtapasztald valódi erődet, és ezáltal egy boldog, kiegyensúlyozott életet tudj élni.

  Ajándékozd meg magad a belső erődre ébredéssel, és kezdd az új évet az igaz vágyaid szerint!

  Női erő ébredése - kurzus

  Iratkozz fel hírlevelemre, ha szeretnél önismerettel kapcsolatos írásaimról, programjaimról értesülni!

  Feliratkozásoddal elfogadod, hogy levelet küldjek részedre, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.