Vélemények
Tánc és coaching | Kovács Szilvivel

Vélemények


Emília (25)

“Egy nagy krízisből, komoly szakítás után, útkeresésem közepette Szilvi segített megtalálni az önmagamhoz visszavezető utat, így ma már büszkén jelenthetem ki, bátran követem a szívemet, sorra valósítom meg az álmaimat. Nagyon hálás vagyok, hogy a segítségével ki tudtam önként emelkedni egy szörnyűnek tűnő időszakból, befelé figyelve.🥰”

Tovább olvasom

Kinga

Pár évvel ezelőtt találkoztam a körtánccal, ami, őszintén szólva, elsőre taszítást váltott ki bennem. A második alkalommal figyeltem magam táncolás közben, milyen érzések törnek felszínre. Bevallom, a táncok többségénél szenvedtem. Düh, harag, féltékenység, önleértékelés telítette lelkemet, de főleg az elmét, ami, az említett érzéseket felnagyítva egyre mélyebbre taszított. Majd a harmadik alkalommal kimondottan élveztem. Észre […]

Tovább olvasom

Judit (50)

  “Tavasszal kb. 10 alkalommal voltam Szilvinél coachingon. A fő gondom az volt, hogy hiába voltak jó ötleteim, valahogy a tervszerű gondolkodásban el voltam akadva. Hála Szilvi lényeglátó képességének és segítő kérdéseinek, végre sikerült egy 20 éve húzódó álmomat megvalósítanom. Pontról pontra haladtunk a terv kidolgozásával, és ennek köszönhetően eljutottam egy olyan helyre, ahová nagyon […]

Tovább olvasom

Ági

” Meghatározó nap volt az életemben, amikor egy kedves ismerősöm magával vitt az első körtáncfoglalkozásra Szilvihez. A tánc folyamán megtapasztalhattam a rendkívüli életérzést, a flow áramlást, illetve a teljes nyugalmat, lelki feltöltődést, belső békét is. Azóta a körtánc életem része, abból mindig táplálkozhatom, erőt meríthetek. Hálás vagyok, hogy elvitt. Hálás vagyok, hogy Szilvi bevezetett ebbe […]

Tovább olvasom

Zoli (49)

“Meggyőződésem, hogy mindenkinek van az életében olyan, hogy elakad. Az hogy milyen területen az szinte mindegy, de egyedül nem tudjuk újra mozgásba hozni a dolgokat. Én most így jártam. Szilvi és a coaching segítségével lendületet kaptam megint. Elkezdtek működni az új reflexiók, megoldások körvonalazódtak, és a tenni akarás, ami mindennek a mozgatórugója, ismét a régi. […]

Tovább olvasom

Emilia

“Amikor először találkoztam Szilvivel, rögtön magával ragadott a kisugárzása. Sosem tapasztalt újdonságként hatott rám a közös tánc varázsa és a körtánc szellemisége. A munkám megkívánja a természettudományokon alapuló szemléletet, de ez a táncmeditáció teljesen új élményeket adott számomra. Kikapcsol, ellazít, elvarázsol, ugyanakkor igen kedves emberek társaságát nyújtja.”

Tovább olvasom

Szandra (39)

“Nagyon nagy élmény volt a coaching, minden percéért szívből hálás vagyok Neked. Úgy érzem, hosszú utat jártam be önmagamban a segítségeddel, végig érezve az őszinte figyelmedet, szeretetteljes támogatásodat.

Tovább olvasom

Zsuzsa (38)

“Szilvi, nyugodt szívvel küldeném hozzád a legjobb barátaimat, mert egy nagyon szép folyamaton kísértél végig. Új oldalról kezdtem látni az életem beszűkült területeit, mintha felkapcsoltad volna a villanyt egy-egy sötét zugban. Köszönöm!

Tovább olvasom

Krisztina (38)

“Úgy érzem jelentős lépéseket tettem az önismeret útján, amit a párkapcsolatomban tudok hasznosítani. Segítségeddel rálátást kaptam azokra a dolgokra, amiken változtatnom érdemes, ahhoz, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgaink.

Tovább olvasom

Éva

“Hogy mit is jelent számomra a Körtánc? Nehéz ezt szavakba önteni…. Jókedvre derít, lelket emel, mindeközben testileg is átmozgat. Minden egyes alkalom után testileg-lelkileg feltöltődve térek haza és még napokig repkedek utána.

Tovább olvasom

Gabi

“Mikor kezdődött pontosan már nem tudom. Pedig a nagy szerelmek kezdetét illik tudni. Mert nagy szerelem szövődött köztem és a körtánc között. Szilvinél ismertem meg, nagyon élveztem az örömöt, a szabadság érzését, amit a körtánc adott.  

Tovább olvasom

Szilvia

“A tegnapi tánc, az utolsó, ami víz minőségű volt, kitisztította az arcüregemet. Na jó, a szívemet, energiámat, és így az arcüregemet. Kitisztultak az el nem sírt könnyek. Köszönöm ezt a sok táncot, tudást, amit adtál nekünk.”

Tovább olvasom

Judit (41)

“Egy négy alkalomból álló coaching sorozaton vettem részt Szilvinél. Azért mentem el, hogy egy adott problémakörben össze tudjam szedni a gondolataimat, és iránymutatást kapjak, merre tovább. Ami a célom volt a coachinggal, az megvalósult, teljesen elégedett vagyok.

Tovább olvasom