Női jóga


Érezd jól magad Nőként bármely életkorban!

A Női jóga foglalkozásokon a Hatha jóga elemeit kombináljuk a hormonrendszerre ható energetikai és légzőgyakorlatokkal.

A napi stressz feszültsége könnyen a csípőnkben halmozódik fel, ami nemcsak fájdalmat, mozgáskorlátozottságot, betegségeket okozhat, de elveszíthetjük a magabiztosságunkat, női lágyságunkat, és a nőkre jellemző befogadói minőségünket.

Ezért a Női jóga kiemelt területe a csípő és a medence erősítése, rugalmasítása, és a női energiáink szabad áramoltatása.

A jógaórák lehetőséget teremtenek arra, hogy szeretetteljes mozdulatokkal, figyelemmel forduljunk önmagunk felé egy támogató női közösségben.

Minden életkorban, de különösen a változókorban, és afelé közeledve egyre fontosabb szerepet kap a hormonrendszer kiegyensúlyozott működése, az érzelmi stabilitás megteremtése, és az egészség tudatos megőrzése, melyben a Női jóga támogatást tud nyújtani.

Ha szeretnéd megtapasztalni a Női jóga jótékony hatásait, akkor szeretettel várlak az óráimon!

Női jóga – Veszprém

Időpont: Hétfőnként 19.30 – 20.45
Helyszín: Andi Home Fitness Veszprém, József A. utca 42.

Részvételi díj: 3500 Ft/alkalom

A jógaórára előzetes bejelentkezés szükséges a lenti adatlapon legkésőbb az órát megelőző nap estig!

Női jóga – Balatonalmádi

Időpont: Csütörtökönként 19.00 – 20.15
Helyszín: Felhő Jógastúdió Balatonalmádi, Kosztolányi köz 2.

Részvételi díj: 3500 Ft/alkalom – kiscsoportos jógaóra maximum 7 fővel

A jógaórára előzetes bejelentkezés szükséges a lenti adatlapon legkésőbb az órát megelőző szerda estig!

EGYÉNI JÓGAÓRÁK VESZPRÉMBEN

A 75 perces óra díja 12.000 Ft, mely magában foglalja a konzultációt is. Jelentkezés egyéni jógaórára a lenti űrlapon történik, a dátum mezőben az “egyéni óra” megjelöléssel.

Vélemények a jógaóráimról

“Nagyon szeretem Szilvi óráit, az egyik ok azért, mert mindig tartunk bemelegítést az óra elején, és szakmabeliként ezt nagyon fontosnak tartom. A másik ok, ami miatt szeretem, hogy lassú, hosszú nyújtások vannak női jóga révén, fókuszban a csípő, medence tájék, plusz, ami kiemelkedő, hogy a végén ellazult állapotban térek haza. A másnapi edzésen szoktam érezni, hogy mennyire könnyedebben tudok mozogni. Köszönöm Szilvi!😇💙🙏 (Melinda, 35)

“Általában fáradtan, időzavarban érkezem meg Szilvi óráira. Az óra végén azt érzem, kicserélődtek a sejtjeim, belső nyugalom és békesség érzésével érkezem haza. Köszönöm Szilvi!” 🥰  (Barbi, 48)

“Szilvi óráira azért szeretek járni, mert arra a kis időre kiszakadhatok a mindennapi stresszből, ellazulok,  összeszedettebbnek érzem magam, és másnap újult erővel állhatok az újabb kihívás elé.” 🙂  (Timi, 56)

AKTUÁLIS KURZUS!

Jógával a női szerveink egészségéért – 3 alkalmas kurzus csípőnyitó, gátizom erősítő, és hormonrendszerre ható gyakorlatokkal

Időpontok: Március 24., Április 7., 21. 16.00 -17.30, helyszín: Andi Home Fitness, Veszprém, József A. u. 42.

Ez a kurzus segítséget adhat abban, hogy

 • különböző jógaászanákkal, gyakorlatokkal erősítsük, és rugalmasítsuk a csípőnk, medencénk területét, ezáltal fokozzuk az adott terület vérkeringését, 
 • a gátizmok erősítésével megakadályozzuk a kismedencében levő szerveink süllyedését, és a kor előrehaladtával egyre gyakoribbá váló stressz inkontinenciát,
 • légzéssel egybekötött gyakorlatokkal energetizáljuk a hormonrendszerünk működését.

Az egyes alkalmak 90 percesek, melyeknek a gyakorlatsora videó és hanganyag formájában egy zárt FB csoportban lesz megosztva, mely 3 hónapig hozzáférhető lesz a résztvevőknek.

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, és nem igényel jógás ismereteket.

Ha van bármilyen egészségügyi problémád, akkor azt kérném a jelentkezéskor közölni, illetve az orvos tanácsát kikérni a gyakorlással kapcsolatban.

Részvételi díj a 3 alkalmas kurzuson: 14.000 Ft

A részvételi díj a jelentkezéssel egyidejűleg fizetendő a válaszlevélben elküldött számlaszámra.

Jelentkezési határidő: március 14.

A lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, melyen a veszprémi helyszínt válaszd, és a foglalkozás időpontjánál pedig a március 24-et írd be!

Bejegyzéseim női jógával kapcsolatban: Csípőhorpasz a lélek izma

  Kérlek, válassz helyszínt és időpontot:

  2022. 09.01-től CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI, adószám nélküli számlát tudok kiállítani, a jelentkezéssel ezt elfogadod.

  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod.
  Adatvédelem és ÁSZF