Judit (41)
Tánc és coaching | Kovács Szilvivel

Judit (41)


“Egy négy alkalomból álló coaching sorozaton vettem részt Szilvinél.

Azért mentem el, hogy egy adott problémakörben össze tudjam szedni a gondolataimat, és iránymutatást kapjak, merre tovább.

Ami a célom volt a coachinggal, az megvalósult, teljesen elégedett vagyok.

Szilvi nyugodt környezetet biztosított az üléshez, és teljes figyelmét adta. Engedte, hogy kibontakozzak, és semmilyen ítélettel nem akadályozta. Ami nekem nagyon fontos volt, hogy nem éreztem magam sem sarokba szorítva, vagy butának, ami más helyeken előfordult már, és nagyon kellemetlen. Nem kommentálta a hallottakat, hanem olyan kérdéseket tett fel, amiket végiggondolva és hangosan megválaszolva nagyszerű felismerésekre tettem szert. Olyan irányított, szakmai kérdések ezek, amik egy hétköznapi beszélgetésben nem hangzanak el. Így az egy óra intenzív, koncentrált “munka”, nem pusztán egy hétköznapi beszélgetés. Mindig kaptam egy kis “házi feladatot”, ami a következő hétre fókuszban tartotta a “munkát” és ami közelebb vitt a saját megoldásomhoz az adott problémában.
A hatékonyságot tekintve 3 dolgot emelnék ki:
-Szilvi ítéletmentessége
-a kérdések, melyek új nézőpontba helyezték a témát, és a kérdést megválaszolva saját magam ismerhettem fel a téves gondolatmeneteimet, amikből ezáltal kizökkentem
-a “házi feladat” fenntartotta a fókuszt, és tovább vitte a megkezdett munkát, illetve segített a gyakorlatba átültetni azt, amit elméleti szinten fölhoztunk.
– így lépésről lépésre haladhattam az általam kiválasztott cél felé

Összességében nagyon hasznos és inspiráló volt az együtt végzett munka. Számomra a legütősebb volt az a felismerés, hogy mekkora különbség van egy hétköznapi beszélgetés és egy erre szakosodott emberrel folytatott beszélgetés között.

Szívesen ajánlom Szilvit, ha úgy érzed, megrekedtél egy problémával, és körbe-körbe jársz.

Köszönöm!”

10 napos ingyenes önismereti minitréning

Találd meg az igaz vágyaid, és ismerd fel az önkorlátozó hiedelmeid

Bármely nehéz helyzet egy lehetőséget kínál nekünk a változásra, a megújulásra. Ez az út befelé vezet, önmagunk felé.
Ehhez adok most Neked egy kis segítséget.

10 napos minitréning

Life coaching


“Hogyan legyek kiegyensúlyozottabb a mindennapokban? Mit tegyek, hogy elérjem a célomat? Hogyan tudnék harmonikus kapcsolatokat megélni?”
Benned is felmerültek már ilyen és ehhez hasonló kérdések?

Gyere és tapasztald meg Te is a life coaching jótékony hatásait,
találd meg a saját válaszaidat!

Inspirációk


Támogató kapcsolatok

Egy szép természeti vagy művészeti kép mindig inspirálólag hatott rám és azok az emberek is, akik a szépséget megalkották, vagy meglátták bennük. Ezúton is köszönöm S.D. Zeina festőművész és Dr. Tóth Alexandra lakberendező munkáit! 

Te döntesz, vagy mások helyetted?

A nem döntés is döntés. Ilyenkor arról döntesz, hogy kiengeded az életed formálásának lehetőségét, a választásodat a kezedből, és átengeded azt másoknak. Ez látszólag az egyszerűbb út, mert ha nem úgy alakulnak a dolgaid, akkor könnyebb a sorsot, a körülményeket okolni, a felelősséget áthárítani. Vajon mi történne, – ha elkezdenél számodra fontos döntéseket meghozni? – […]

Szabadság, tér, végtelen

Mi jut eszedbe arról, hogy Szabadság?Mikor érzed azt, hogy szabad vagy? Nekem a szabadság érzéséhez hozzátartozik a tágasság, amikor úgy érzem, hogy van terem. Van terem mozdulni, van terem lélegezni, van terem jól érezni magamat, van terem önmagamat választani.Ha megfigyeljük a természetet, és abban önmagunkat, akkor ráérezhetünk a Szabadság lényegére.Amikor kimegyünk a természetbe, sokszor azt […]