Tánc4You videótár – előfizetéssel

4 900 Ft18 000 Ft

Folyamatosan bővülő, korlátlanul használható videók, tetszőleges időpontban az otthonodban végezhetőek.

Cikkszám: N/A Kategória:

A videótár különböző zenei hangulatú, és nehézségű táncos gyakorlatsorokat, rutinokat tartalmaz.  Egy-egy rutin időtartama kb. 60 perc.  A változatos mozgáselemek segítségével kíméletesen, és hatékonyan mozgathatjuk át a testünket, és töltődhetünk fel lelkileg is. A tánc bármely életkorban, és edzettségi állapotban elkezdhető.

Videórészlet egy órából

Vélemények a táncfoglalkozásaimról

 “Olyan pozitív energiák szabadulnak fel Szilvi egy-egy táncfoglalkozásán, amelyek több napra is feltöltik az embert. Szeretem, hogy úgy dolgoztat meg, hogy közben nem erőlködik izzadva az ember, mégis minden izmot átmozgat, és erősít. A tánc elég távol állt tőlem, de ezeken az órákon felfedeztem milyen felszabadító erővel bír.” (Toldyné Somfai Katalin)

“Különleges, felemelő élmény a tánc Szilvivel! Csodás megtapasztalni, ahogy a mozgás hatására a napi stressz, és a nehéz gondolatok eltűnnek, és elkezd bennem áramlani egy belső öröm, elfogadás, könnyed nőiesség-érzés.  Az „igazán élek” élmény egy olyan lélekemelő erőt ad, amit a hétköznapokba is továbbviszek magammal.“ (Dr. Tóth Alexandra)

“Edzetlen emberként, autoimmun betegként végre megtaláltam azt a mozgásformát, amelyet fizikailag képes vagyok megcsinálni, és még élvezem is.  A kötött, merev keresztcsontom minden alkalommal kilazul egy-egy tánc alatt, ez eddig még más mozgásformánál nem fordult elő. Hihetetlen, hogy egy ilyen könnyed táncban mennyire meg tudok izzadni, nagyon meg tud mozgatni úgy, hogy közben könnyedén táncolunk. 🙂 Kifejezetten tetszik a testet-lelket-szellemet összehangoló mozgás, az agyféltekéket összehangoló harmonikus mozdulatok, az áramló mozgás. Szeretem az órák végi nyújtást, lelassulást, lelazulást. Szilvi órái nagyon jól követhetőek és fantasztikusan koreografáltak. Átragad rám is a lelkesedése, könnyedsége, derűlátása. (N. Szilvia)

Tapasztald meg Te is a táncolás felszabadító élményét, jótékony hatásait az otthonodban!

Megvásárolom

Online táncórák:

  • tetszőleges időpontban, az otthonodban végezhetőek,
  • folyamatosan bővülő videótár különböző rutinokkal,
  • kedved szerint válogathatsz, és ismételheted a különböző zenei hangulatú, és különböző mozgáselemeket tartalmazó rutinokat,
  • korlátlanul használható videók, akár családtagokkal, barátokkal együtt is. 🙂

Az online órákhoz videótár formájában előfizetéssel tudsz hozzáférni, melynek az összege 4900 Ft/hó. 3 hónap egyösszegű (12000 Ft) előfizetése esetén 4000 Ft/hó, 6 havi előfizetésnél (18000 Ft) 3000Ft/hó. A videók zárt programfelületen érhetőek el, melyekhez az előfizetés beérkezése után kapsz hozzáférést.

 

Élvezd a mozgás örömét az otthonodban!

Megvásárolom

Előfizetés időtartama

1 havi, 3 havi, 6 havi