Női Lélek Meditációk

6 990 Ft

a Benned élő Nőnek szólnak, hogy szeretetteljesen tudj kapcsolódni magadhoz, örömmel éld meg a nőiségedet

Kategória:

Női lelked gyengédségre, lágyságra, elfogadásra, és az érzelmek szeretetteljes kifejezésére vágyik. Ha odafigyelsz rá, megnyílsz felé, akkor megajándékoz Női léted csodájával, és egy olyan hűséges társra találsz, melyre mindig számíthatsz, mely mindig támogat. A lelkedhez az elcsendesedésen, befelé figyelésen keresztül vezet az út, melynek során a meditációk gyengéden segítik ezt a megnyílást, és az örömteli kapcsolódást. Azt tapasztaltam, hogy az önismeret sokat tud segíteni abban, hogy jobban megértsük magunkat, és helyünket a világban, viszont ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan tudjunk élni, a tudatos elmén túl fontos, hogy a lelkünkkel is kapcsolódjunk. A meditációk ebben tudnak segíteni, hogy kinyitnak minket a lelkünk felé. Szeretettel ajánlom ezeket a meditációkat Neked, ha

 • elégedetlen vagy magaddal, a nőiséged megélésével,
 • nehezen tudsz megnyílni magad, és mások felé,
 • méltatlan, szeretet nélküli kapcsolatokat élsz meg,
 • megkérdőjelezed saját értékeidet, érdemességedet,
 • nehezen találod meg a lelki békédet,
 • szeretnéd érzelmeidet jobban megélni, kifejezni,
 • szeretnél nőként lágyabbá, befogadóbbá, érzékibbé válni.

A meditációs album tartalma:

 1. Nőiességed ragyogása
 2. Női léted ünneplése
 3. Tested dicsérete
 4. Kinyílás
 5. Vénusz születése
 6. Szeretet vagy

 

Hallgass bele a meditációba!

 

A Női Lélek Meditációk album díja:
6.990,-Ft

Megvásárolom

Bimbó Kata

“Sokféle meditációt hallgattam már, de a Szilvi által készített meditációk úgy hatottak rám, hogy még inkább élvezem azt, hogy Nő vagyok. A szívemhez szólnak, a mindennapokhoz erőt, energiát adnak, és nagy segítség az életben. Volt hogy olyan mélyre vitt a meditáció, hogy a végén az arcomon a boldogság, a felszabadultság, az öröm könnyei folytak végig. Hálás vagyok, hogy ilyen meditációkkal találkoztam, hogy a nőiességemet még inkább tudom értékelni, és a boldogságot megélhetem önmagamban! Köszönöm!”

 

Wolf Beáta

“Sok mindent kaptam örökül a családom felmenő generációinak nőtagjaitól, sok mindent láttam, tapasztaltam a szűkebb- tágabb környezetemben, a női szerepek sokféleségét, a női energiák sokszínűségét, de az önelfogadás, önszeretet hiányát is. A női lélek meditációk ezen az úton indítanak el, és vezetnek végig, szeretettel fordulni és megnyílni önmagam felé, és megélni a női lét nagyszerűségét. Köszönöm Szilvi!”

 

Imre Orsolya

Örömteli, ellazító 15 percek. Csodás zenék, és közben Szilvi kedves hangja segít összekapcsolódni benső énünkkel. Relaxáció, feltöltődés, egy kis idő, amit valódi önmagunkkal töltünk.

Megvásárolom