Tánc és coaching

A videótár különböző zenei hangulatú, és nehézségű táncos gyakorlatsorokat, rutinokat tartalmaz.

Egy-egy rutin időtartama kb. 60 perc.  A változatos mozgáselemek (harcművészeti és táncművészeti elemek) segítségével kíméletesen, és hatékonyan mozgathatjuk át a testünket, és töltődhetünk fel lelkileg is. A tánc bármely életkorban, és edzettségi állapotban elkezdhető.

Vélemények a táncfoglalkozásaimról

“Olyan pozitív energiák szabadulnak fel Szilvi egy-egy táncfoglalkozásán, amelyek több napra is feltöltik az embert. Szeretem, hogy úgy dolgoztat meg, hogy közben nem erőlködik izzadva az ember, mégis minden izmot átmozgat, és erősít. A tánc elég távol állt tőlem, de ezeken az órákon felfedeztem milyen felszabadító erővel bír.” (Toldyné Somfai Katalin)

“Különleges, felemelő élmény a tánc Szilvivel! Csodás megtapasztalni, ahogy a mozgás hatására a napi stressz, és a nehéz gondolatok eltűnnek, és elkezd bennem áramlani egy belső öröm, elfogadás, könnyed nőiesség-érzés.  Az „igazán élek” élmény egy olyan lélekemelő erőt ad, amit a hétköznapokba is továbbviszek magammal.“ (Dr. Tóth Alexandra)

“Edzetlen emberként, autoimmun betegként végre megtaláltam azt a mozgásformát, amelyet fizikailag képes vagyok megcsinálni, és még élvezem is.  A kötött, merev keresztcsontom minden alkalommal kilazul egy-egy tánc alatt, ez eddig még más mozgásformánál nem fordult elő. Hihetetlen, hogy egy ilyen könnyed táncban mennyire meg tudok izzadni, nagyon meg tud mozgatni úgy, hogy közben könnyedén táncolunk.  Kifejezetten tetszik a testet-lelket-szellemet összehangoló mozgás, az agyféltekéket összehangoló harmonikus mozdulatok, az áramló mozgás. Szeretem az órák végi nyújtást, lelassulást, lelazulást. Szilvi órái nagyon jól követhetőek és fantasztikusan koreografáltak. Átragad rám is a lelkesedése, könnyedsége, derűlátása. (N. Szilvia)

videótár – leírás, vélemények videótár – leírás, vélemények