Tánc és coaching
Bimbó Kata

“Sokféle meditációt hallgattam már, de a Szilvi által készített meditációk úgy hatottak rám, hogy még inkább élvezem azt, hogy Nő vagyok. A szívemhez szólnak, a mindennapokhoz erőt, energiát adnak, és nagy segítség az életben. Volt hogy olyan mélyre vitt a meditáció, hogy a végén az arcomon a boldogság, a felszabadultság, az öröm könnyei folytak végig. Hálás vagyok, hogy ilyen meditációkkal találkoztam, hogy a nőiességemet még inkább tudom értékelni, és a boldogságot megélhetem önmagamban! Köszönöm!”

Imre Orsolya

Örömteli, ellazító 15 percek. Csodás zenék, és közben Szilvi kedves hangja segít összekapcsolódni benső énünkkel. Relaxáció, feltöltődés, egy kis idő, amit valódi önmagunkkal töltünk.

Wolf Beáta

Sok mindent kaptam örökül a családom felmenő generációinak nőtagjaitól, sok mindent láttam, tapasztaltam a szűkebb- tágabb környezetemben, a női szerepek sokféleségét, a női energiák sokszínűségét, de az önelfogadás, önszeretet hiányát is. A női lélek meditációk ezen az úton indítanak el, és vezetnek végig, szeretettel fordulni és megnyílni önmagam felé, és megélni a női lét nagyszerűségét. Köszönöm Szilvi!