Tánc és coaching
Stumpfné Vass Violetta

“Hálásan köszönöm, hogy ilyen vezetést kaptam! Szilvia kedves hangú, segítő sorai nap nap után gondolkodásra késztettek önmagamról.  Az egymásra épülő témák rövid kifejtését követően kérdések, egyszerű, rövid gyakorlatok vezettek. Kedvencem a Vagyok gyakorlat, mely teljes ellazulást és megnyugvást adott, és bele is foglaltam az esti meditációmba. A kurzus során lelkileg feltöltődtem, ajándéknak is szeretettel ajánlom.” 

Dr. Tóth Alexandra

“Szívből ajánlom mindazoknak, akik most léptek rá az önismeret szövevényes útjára, és örülnének, ha támogatást, egy szeretetteljes, segítő térképet kapnának ehhez az úthoz. Azoknak is nagyon hasznos anyag, akik már foglalkoztak önmagukkal, hosszabb ideje keresik a saját válaszaikat az életükben felmerülő akadályok meghaladásához. Szilvi valódi ihletettséggel írta, adta magából ezt az átfogó anyagot, érződik szavain az élettapasztalat, magas szintű ön-és emberismeretből, szeretetből fakadó hitelesség. Aki elvégzi ezt a kurzust, megkapja a lehetőséget, hogy önmagára ébredjen, a gyakorlatok, kérdések által formálja az önmagáról alkotott képét, ezáltal közelebb kerüljön másokhoz is. A kurzus felépítése, az egymásra épülő témák, a konkrét feladatok, a meditációk óriási, szemléletformáló segítséget jelentenek.  Jóleső, igaz, és gyógyító erejű szavak, amikre mindannyian vágyunk.A női önképünk, önbecsülésünk nagyon törékeny, de ez a kurzus segít, hogy észrevegyük, hogy belül magunkban ott egy törhetetlen, örök rész, és segít, hogy ezt elő is tudjuk hozni magunkból.”

Rubold Emília

“Szilvi, újra bebizonyítottad, hogy ha a szívünkre hallgatunk, csodákra vagyunk képesek. Igazán mélyre vitt az önismereti feladatok sora.  Úgy érzem, hogy ez egy nagy kaland volt, és sikerült szintet lépnem az önmagammal való kapcsolódásban. A Női lét ünneplése meditációnál újra visszatérhettem szeretett kis belső magomhoz, és ugyanaz a lelkes, inspirált érzés töltött el, mint amikor teljes szívemből arra vágytam, hogy megvalósuljon egy nagy álmom. A Vagyok gyakorlatot napi szinten csinálom, sokszor ez hoz igazán vissza a középpontomba.” 

Somogyi Ágnes

“Szuper program! Elgondolkodtató, mélyre visz, sok felismerést, ráismerést ad.”

Tímár Andrea

“A Női erő ébredése online kurzus valóban sok ízben ébresztőleg hatott rám. Finoman, lágyan, mégis határozott irányba mozdított el és kísért végig a folyamatomon. Saját bőrömön tapasztalhattam meg ezúttal is, hogy amikor kész a tanítvány, megjelenik a Mester. A folyamat pedig a kezdetektől az ünneplésig értékes gondolatok, feladatok, meditációk által, önmagam kincseinek felismerésén keresztül valósult meg. Köszönöm.”

Bimbó Kata

“A kurzus  segített helyre tenni a lelkemben olyan dolgokat, amitől jobban érzem magam, és válaszokat kaptam olyan kérdésekre, amitől megerősödve élhetem a hétköznapjaim, minden napot úgy megélve, hogy ne felejtsem el milyen jó nőként élni a világot! Ez a kurzus nem arról szól, hogy a férfiakat hogyan kell meghódítani, hanem magunkról, hogy hogyan kell magunkat megszeretni, és értékelni! Egy nő pénzt költ fodrászra, kozmetikusra, műkörmösre, szép ruhákra  a külseje miatt, de egy  ilyen kurzussal  is érdemes magunkat megajándékozni, hiszen, amit a kurzus által kapunk, kÍvül is látszani fog, és egy ragyogó magabiztos, erős nő fog visszamosolyogni a tükörből, ami hatalmas kincs! Hálás vagyok a sorsnak hogy ezt a kurzust elvégezhettem! Köszönet Szilvinek a csodálatos munkájáért!”

Márvány Gabriella

“A világunk tele van kihívással. Hogyan legyek tökéletes anya, tökéletes barát, háziasszony, feleség, a hónap dolgozója, és sorolni lehetne azt a rengeteg elvárást, amiben az ember szépen lassan elveszik. Barátok, barátnők mind kevés, mikor az ember legbelül úgy érzi, hogy valami szétesik, valami elveszett, valamit tenni kell, mert az érzelmi hullámvasút egyre nyomorúságosabb helyekre visz. Egy ilyen napon talált rám Szilvi Önismereti kurzusa. Lépésről lépésre, fejezetről fejezetre bontottam ki magamban azokat a kulcsokat, amik segítenek a nehéz helyzetekben. Segített feldolgozni kérdéseket, megismerni önmagam azon belső zugát, ami talán mindig is haragban állt igazi lényemmel, és segített ezt a haragot önmagam szeretetére fordítani. Ez a kurzus nekem sorsfordító volt, és egyben egy igazi mentőöv is. Hálás köszönet érte!”

Bátor Szilvia

“Köszönettel tartozom Szilvinek, amiért ilyen fantasztikus, hiánypótló programot állított össze! A meditációkat és az elméleti anyaghoz tartozó munkafüzetet nagyon hasznosnak találtam. A kurzus elvégzését szívből ajánlom minden érdeklődőnek!”

Druzsbaczky Ildikó

“Hiszek abban, hogy a lehetőségek akkor kerülnek elénk, amikor azokkal élni tudunk az épülésünkre. Szilvi Női erő ébredése kurzusáról is éppen jókor szereztem tudomást, és gondolkodás nélkül vágtam bele. Minden percét élveztem! A hangnem, a felépítés, a vezetés olyan szívhez, és lélekhez szóló, amivel igazán könnyű volt dolgoznom, elmélyülni a kérdésekben, válaszok keresésében. Hálásan köszönöm a támogatást a felismerésekhez, és hogy fontos lépcsőfokokon tudtam továbbmenni a kurzus segítségével! Legyünk büszkék arra, hogy nők vagyunk, és hatalmas erő lakik bennünk!”