Támogató kapcsolatok
Tánc és coaching | Kovács Szilvivel

Támogató kapcsolatok


Egy szép természeti vagy művészeti kép mindig inspirálólag hatott rám és azok az emberek is, akik a szépséget megalkották, vagy meglátták bennük. Ezúton is köszönöm S.D. Zeina festőművész és Dr. Tóth Alexandra lakberendező munkáit! 

És mindez hogyan is kapcsolódik a coachinghoz? Mindig lehetőségünk van az élet szépségeit észrevenni, ha tudatosan arra irányítjuk a figyelmünket, arra hangolódunk.

 

Serhal Dóra Zeina
Festőművész
S. D. Zeina https://www.facebook.com/s.d.zeina
Telefonszám: 06 70/ 379 3584

Dórát a Szakrális körtánc foglalkozásaimon ismertem meg, majd később megtudtam, hogy csodálatos képeket fest. Képeire, alkotásaira jellemző az az egyedi látásmód, érzelmi gazdagság, melyből a kis színes kunkorkáit életre kelti és mindannyiunkat elvarázsol velük. Nagy örömmel választottam Dóra képei közül a honlapomra és sok szeretettel ajánlom mindenkinek a munkáit!


Dr. Tóth Alexandra
Holisztikus lakberendező
www.szandra-lakberendezes.hu

Szandrával az első együttműködésünk egy teázó, kávézó és közösségi hely belső világának megálmodása, megteremtése volt. Szeretettel ajánlom azoknak, akik egy igazán meghitt, és személyre szabott életteret, lakókörnyezetet szeretnének megvalósítani maguknak.


 Rózsa Judit

Természetgyógyász, kineziológus

https://rozsajudit.webnode.hu

Judit és köztem egy kölcsönösen támogató kapcsolat alakult ki, melyben folyamatosan figyelemmel kísérjük egymás útját. Míg a kineziológia a mélyben rejlő érzelmi blokkok feloldásában, addig a coaching az elakadások meglátásában, tudatosításában és a nézőpontváltásban tud segíteni nekünk. Szakmai hozzáértésével, végtelen segítő szándékával és önzetlenségével sok szeretettel ajánlom Őt!

 

Készült: 2017-02-21 | Blog, Inspirációk, Támogató kapcsolatok


Hozzászólások

10 napos ingyenes önismereti minitréning

Találd meg az igaz vágyaid, és ismerd fel az önkorlátozó hiedelmeid

Bármely nehéz helyzet egy lehetőséget kínál nekünk a változásra, a megújulásra. Ez az út befelé vezet, önmagunk felé.
Ehhez adok most Neked egy kis segítséget.

10 napos minitréning