Tánc és coaching | Kovács Szilvivel

Judit (41)


“Egy négy alkalomból álló coaching sorozaton vettem részt Szilvinél.

Azért mentem el, hogy egy adott problémakörben össze tudjam szedni a gondolataimat, és iránymutatást kapjak, merre tovább.

Ami a célom volt a coachinggal, az megvalósult, teljesen elégedett vagyok.

Szilvi nyugodt környezetet biztosított az üléshez, és teljes figyelmét adta. Engedte, hogy kibontakozzak, és semmilyen ítélettel nem akadályozta. Ami nekem nagyon fontos volt, hogy nem éreztem magam sem sarokba szorítva, vagy butának, ami más helyeken előfordult már, és nagyon kellemetlen. Nem kommentálta a hallottakat, hanem olyan kérdéseket tett fel, amiket végiggondolva és hangosan megválaszolva nagyszerű felismerésekre tettem szert. Olyan irányított, szakmai kérdések ezek, amik egy hétköznapi beszélgetésben nem hangzanak el. Így az egy óra intenzív, koncentrált “munka”, nem pusztán egy hétköznapi beszélgetés. Mindig kaptam egy kis “házi feladatot”, ami a következő hétre fókuszban tartotta a “munkát” és ami közelebb vitt a saját megoldásomhoz az adott problémában.
A hatékonyságot tekintve 3 dolgot emelnék ki:
-Szilvi ítéletmentessége
-a kérdések, melyek új nézőpontba helyezték a témát, és a kérdést megválaszolva saját magam ismerhettem fel a téves gondolatmeneteimet, amikből ezáltal kizökkentem
-a “házi feladat” fenntartotta a fókuszt, és tovább vitte a megkezdett munkát, illetve segített a gyakorlatba átültetni azt, amit elméleti szinten fölhoztunk.
– így lépésről lépésre haladhattam az általam kiválasztott cél felé

Összességében nagyon hasznos és inspiráló volt az együtt végzett munka. Számomra a legütősebb volt az a felismerés, hogy mekkora különbség van egy hétköznapi beszélgetés és egy erre szakosodott emberrel folytatott beszélgetés között.

Szívesen ajánlom Szilvit, ha úgy érzed, megrekedtél egy problémával, és körbe-körbe jársz.

Köszönöm!”

Life coaching


“Hogyan legyek kiegyensúlyozottabb a mindennapokban? Mit tegyek, hogy elérjem a célomat? Hogyan tudnék harmonikus kapcsolatokat megélni?”
Benned is felmerültek már ilyen és ehhez hasonló kérdések?

Gyere és tapasztald meg Te is a life coaching jótékony hatásait,
találd meg a saját válaszaidat!

Inspirációk


Támogató kapcsolatok

Egy szép természeti vagy művészeti kép mindig inspirálólag hatott rám és azok az emberek is, akik a szépséget megalkották, vagy meglátták bennük. Ezúton is köszönöm S.D. Zeina festőművész és Dr. Tóth Alexandra lakberendező munkáit! 

A hitről

Nem tudunk mással találkozni a világunkban, mint ami bennünk van. Mindegy, hogy tudunk róla, vagy sem, csak az tud kivetülni. A többiek csak eljátsszák azt a szerepet, amit rájuk osztottunk. Ha nem vagyunk elég tudatosak, akkor másokat hibáztatunk, aztán ha felismerjük az ismétlődéseket, a fájdalmakat minden színjáték mögött, és megértjük, hogy mindezt mi teremtettük az […]

Isten tenyerén ébredni

Félelmek között lépked a magány, Elviselhetetlen hidege jár át. Ez már mindig így lesz, súgja a hang a fejemben, mely egy pillanatra sem tágít. Persze ő csak jót akar, megvédeni mindentől, Mindentől, mi élet, így rabságban tart, már időtlen idők óta Kísér utamon, mely sehova se tart, körbe-körbe járunk. Van-e kiút ebből a körforgásból? Vajon […]