Tánc és coaching | Kovács Szilvivel

Szabad tánc

Lélekből induló autentikus mozgás, mely elvezet önmagunkhoz, hogy megtaláljuk a saját táncunkat, felszabadult, örömteli állapotunkat.


“Bármilyen tánc során, amelynek örömmel átadjuk magunkat, agyunk elveszti a kontrollt, és testünket a szívünk irányítja tovább.”
(Paulo Coelho)

Mindannyian vágyunk arra, hogy szabadon kifejezhessük az érzéseinket, szabadon megélhessük önmagunkat. A Szabad tánc foglalkozás arra teremt lehetőséget, hogy zenék, ritmusok, mozgásos gyakorlatok segítségével kapcsolatba lépjünk érzéseinkkel, és azok megismerése, kifejezése által egyre inkább közelebb kerüljünk valódi önmagunkhoz.

Testünk, mozgásunk nagyon sok mindent kifejez rólunk, a világgal való kapcsolatunkról és ha megpróbáljuk megérteni ezeket az üzeneteket, akkor a megértésen és az elfogadáson keresztül beindulhat a változás. Ennél a táncnál saját testi érzeteink, érzelmeink és érzéseink fognak tanítani, vezetni minket. A hangsúly a tapasztaláson, a megfigyelésen van.

Azt szoktam mondani a heti foglalkozásokon, hogy ez az a tér, és ez az az idő, amit most önmagunknak megadhatunk, hogy valójában azok legyünk, akik vagyunk. Ezt segíti az a bizalomteljes, elfogadó légkör is, melyet együtt hozunk létre.

A foglalkozások bárki számára nyitottak, semmilyen táncos előképzettséget nem igényelnek. Hiszem, hogy mindenki tud táncolni, és mindenkinek megvan a saját tánca, amit senki más nem tud úgy táncolni, ahogy ő.

Gyere és táncold meg a saját táncodat!

Szeretettel várlak a foglalkozásaimon!

Következő foglalkozás időpontja, helyszíne:

Jelenleg nincs aktuális időpont.

A csoporthoz bármikor és bármely életkorban lehet csatlakozni.

A foglalkozáson való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a lenti jelentkezési lap kitöltésével!

Amennyiben mégsem tudsz részt venni a foglalkozáson, kérem, hogy jelezd felém!

Facebook oldal: Szabad Tánc


Jelentkezés

Kérlek, jelezd részvételi szándékodat az alábbi adatlapon a foglalkozás időpontjának megjelölésével.


Időpont:
Helyszín: